Tahniah Ezzaty Abdullah dan Azwan Kombos! Ezzaty Kongsikan Pengalamannya Ketika Dalam Labour Room Selama 28 Jam, Waahh 28 jam dalam labour room?? Siapa ada pengalaman lama gak dlm bilik bersalin? Cer share!

Tahniah Ezzaty Abdullah dan Azwan Kombos! Waahh 28 jam dalam labour room?? Siapa ada pengalaman lama gak dlm bilik bersalin? Cer share! |

Pelakon Ezzaty Abdullah selamat melahirkan bayi perempuan semalam.

Menerusi akaun Instagram (IG)nya, Ezzaty memberitahu dia dia dan bayi sulungnya kini berada dalam keadaan sihat.

Loading...

Berkongsi mengenai proses kelahiran bayinya itu, Ezzaty memberitahu ia pengalaman yang sukar untuk dilupakan selepas bertarung nyawa selama 28 jam di dalam bilik bersalin.

Bagaimanapun dia bersyukur semualanya selamat dan berharap puteri sulungnya itu dapat menceriakannya dan pasangan Azwan Kombos.

Selain itu, Ezzaty turut berterima kasih kepada ibunya dan juga rombongan Umrah yang berada di tanah suci kerana mengerjakan solat hajat bagi mempermudahkan proses bersalinnya.

Rata-rata pengikut IGnya juga mengucapkan tahniah kepada pasangan tersebut.

Saya Baru Tahu Suami Kahwin Pelakon Popular 2 Minggu Lalu – Isteri Pemuzik

Seorang wanita dikenali sebagai Intan mengakui tahu mengenai perkahwinan suaminya dengan seorang pelakon popular dua minggu lalu.

Bagaimanapun menurut Intan, 32, dia reda dengan perkara tersebut dan merestui perkahwinan suaminya dan pelakon tersebut.

“Saya baru tahun ‘benda’ ni, dua minggu lalu. Mula-mula saya dapat tahu…iyalah isteri mana boleh terima apabila dapat tahu ‘macam ni’ (suami berkahwin lagi).

“Tetapi selepas berbincang dengan suami saya terima dan reda dengan takdir. Mungkin sudah jodoh mereka,” jawabnya tenang.

Intan berkata demikian ketika ditemui wartawan Utusan Malaysia, di sebuah restoran di ibu kota.

Ketika ditanya adakah dia menerima pelakon popular tersebut sebagai madunya, Intan berkata, demi sayangnya kepada suami dan keluarga dia rela.

“Pada mulanya saya tidak terima, tetapi bila saya fikir saya sayang family saya, saya sayang suami saya, saya tahu dia macam mana…dia baik.

“Saya percaya suami saya. Saya tak nafikan tanggungjawab dia dan saya rasa dia mampu. Hubungan kami suami isteri tiada masalah,” katanya.

Dalam pada itu, Intan memberitahu dia turut berlapang dada menerima madunya (pelakon) sebagai kawan.

“Saya reda, tetapi di pihak sana (pelakon) saya tak tahu macam mana. Saya terima demi anak-anak. Saya sayang family saya, saya nak suami saya itu sahaja.

“Saya kenal suami saya, dialah yang terbaik…Tanggungjawab dia terhadap saya dan anak-anak tidak pernah terabai. Saya yakin dia boleh adil,” ujarnya.

Intan dan pemain muzik dikenali sebagai Ude, sudah berkahwin selama empat tahun dan dikurniakan dua orang anak berusia tiga tahun dan 11 bulan.

Ketika ditemuramah, Intan ditemani kakaknya Angah yang turut mengakui sangat menyayangi adik iparnya, Ude.

“Saya sayangkan Ude. Saya mahu Ude kekal sebagai adik ipar saya. Dia seorang yang baik,” katanya dalam nada kesal.

Loading...

Add Comment